4 Posisi Bersenggama yang Bisa Dicoba Jika Suami Gampang Klimaks

Kesenangan seks harus dirasakan oleh kedua belah pihak. Tetapi sayangnya, keseronokan seksual dengan pasangan tidak selalunya dicapai pada masa yang sama. Ada kalanya suami mencapai kemuncak pertama, dan ini membuat anda tidak dapat mendapatkan kepuasan yang sepatutnya.

Dan jika suami adalah jenis mudah untuk ‘selesai’, anda tidak akan membela wanita pertama. Rupa-rupanya ada silap mata yang anda puas. Satu adalah untuk memilih kedudukan seks yang betul, dan ini adalah beberapa jawatan seks yang boleh anda pelajari.

Pixabay.com

1. Seks oral
Kedudukan ini sangat menguntungkan untuk anda, tetapi boleh merangsang kawasan intim dengan lebih banyak leverage, pasangan itu tidak perlu melibatkan Mr.P untuk membuat anda orgasme. Sekiranya anda mahukan lebih banyak sensasi, mintalah dia untuk melakukan penjilid sehingga klimaks anda lebih cepat.

2. Gaya Doggy dengan lentur lutut
Sekiranya dia melakukan gaya anjing dengan duduk dan melipat lututnya, penembusan Mr.P tidak akan terlalu mendalam kepada Miss V sehingga dapat mengurangkan intensitas rangsangan dan membuat hubungan seks lebih lama.

3. Merangsang kawasan kelentit
Lakukanlah oleh mubaligh. Tetapi ia akan menjadi lebih istimewa jika suami juga merangsang kawasan klitoris semasa penembusan. Mengurutkan kawasan ini akan memberi rangsangan maksimum untuk menjadikan anda orgasma lebih cepat.

4. Berdiri
Ia mungkin sedikit sukar, tetapi ternyata untuk melakukan hubungan seks dengan berdiri dapat mengurangkan intensitas seksual sehingga permainan dapat bertahan lebih lama.

Terdapat empat jawatan seks yang anda boleh cuba di rumah jika suami anda adalah klimaks yang sangat mudah pertama, wanita. Semoga kasih sayang anda memuaskan ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *