Alasan Foreplay Sangat Penting Saat Bercinta

Seks atau seks untuk pasangan adalah wanita yang sangat penting. Seks menjadi salah satu kunci kepada keharmonian isi rumah. Kepuasan ketika bercinta sedikit lebih banyak akan mempengaruhi hubungan suami dan isteri.

Nah, untuk membuat cinta lebih baik, anda sentiasa dinasihatkan untuk melakukan foreplay terlebih dahulu. Bukan sekadar pemanasan, foreplay sangat penting dalam membuat cinta yang anda tahu. Seperti apa?

copyright: thinkstockphotos.com

Foreplay sebenarnya sangat penting untuk menjadikan anda dan pasangan anda lebih bersedia melakukan hubungan seks. Sebelum memulakan permainan sebenar, pastikan organ seksual basah dan suami mempunyai ereksi. Jika ia seperti ini maka cinta tidak akan menyakitkan dan akan menjadi lebih seronok.

Di samping itu, foreplay juga boleh digunakan untuk membina mood dan pasangan anda. Dengan mood yang baik, aktiviti romantik menjadi lebih bermakna dan menyeronokkan.

Satu perkara yang perlu diingat adalah untuk mengelakkan tergesa-gesa apabila foreplay ya Ladies. Anda dinasihatkan supaya melakukan foreplay secara santai dan perlahan-lahan. Sekiranya terburu-buru ketika melakukan foreplay dapat memastikan hubungan itu tidak berjalan dengan lancar dan hanya dirasakan sebagai semacam hawa nafsu dan bukan tanda cinta dalam pasangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *