hal Ini yang Membuat Wanita paling Cepat Orgasme saat Bercinta, berdasarkan survei

Apabila bercinta, bukan hanya lelaki dewasa sahaja. Prinsip penetrasi hanya dapat mencapai prinsip orgasme yang memuaskan. Lebih daripada itu, terdapat banyak faktor lain yang menyokong prinsip tidak dapat dibatalkan. Dan kajian terkini membuktikannya.

Kajian mengenai prinsip-prinsip yang diterbitkan dalam Jurnal Seks & Terapi Matrimonial menganalisis maklumat dari seorang.055 wanita antara umur lapan belas hingga sembilan puluh empat tahun untuk menjawab pertanyaan siasatan dalam kehidupan dalam talian mereka.

copyright Shutterstock.com

Hasilnya, 18.4 peratus wanita mengakui bahawa seks dengan penembusan laki-laki dewasa sahaja cukup untuk menjadikan mereka orgasme. Sebanyak tiga puluh enam, 6 peratus mendakwa memerlukan rangsangan clitoral untuk menjadikannya orgasme. Walaupun tiga puluh enam peratus lagi mengaku, walaupun rangsangan clitoral bukan faktor utama, tetapi Kwa lebih baik jika terangsang terusan dan kelentit semasa hubungan seks.

Penyelidik juga menjalankan penyelidikan lanjut tentang apa jenis piket prinsip rangsangan organ intim intim yang disukai oleh wanita, dan ternyata terdapat banyak perkara prinsip yang disebutkan. Bermula dari …

Sentuh di kawasan Miss V (81.7 peratus suka)
Urut berputar di kawasan kelentit (78.3 peratus)
Kedudukan jantina yang berubah (76 peratus)
Intensiti tahap penembusan semasa hubungan seks (75.8 peratus), dan
Berikan jeda di tengah-tengah permainan supaya tidak mudah kembung untuk memperluaskan Chad bercinta (73.6 peratus).
Prinsip Perisikan Pertahanan adalah wanita favorit. Langkah juga menunjukkan, satu daripada lima wanita suka prinsip seks berlangsung lama. Majoriti wanita juga menyatakan bahawa cinta adalah lebih memuaskan jika pasangan itu dapat membina suasana romantis sebelum bercinta, melakukan prinsip rangsangan Sweet dan memahami apa prinsip wanita.

Hemm … jika anda sendiri, apakah prinsip menjadikan anda orgasme mudah dan menjadi wanita kegemaran anda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *